Dalmau Coll i Jenny Arasil guanyen la lligueta Vall d'Aro Run Series

INTERVÉ: Carla Guallar

La Clàssica - Marxa de Platja d'Aro va posar punt i final a les Vall d'Aro Run Series, una lliga de quatre proves que des de l'1 de setembre ha donat a conèixer a un total de 500 corredors els indrets més privilegiats de la Vall d'Aro. Aquesta darrera prova la van guanyar Xavi Vila i Maria Garcia, mentre que els campions de la lliga han estat Dalmau Coll i Jenny Arasil.

Després de la Nocturna, la Marxa de l'Escurçó i la Lineal-Camí de Ronda era el torn de la Clàssica, una prova de 20 quilòmetres amb un equilibri ideal entre muntanya i pla, que fa que sigui una prova òptima pels que s'inicien en les distàncies mitges. Va aplegar un centenar de participants.

Se la van adjudicar Xavi Vila, amb un temps d'1 hora i 24 minuts, i Maria Garcia, en 1 hora i 29 minuts. Els van acompanyar al podi Rafel Guerrero i Cesc Vidal, i Jenny Arasil i Montserrat Ors

Pel que fa a la puntuació final de les Vall d'Aro Run Series els tres millors homes van ser Dalmau Coll, Ivan Gimeno i Guillem Gibert. En dones, la lliga va acabar encapçalada per Jenny Arasil, Montserrat Ors i Elena Ramírez. A aquesta classificació hi optaven la vintena de corredors que havien participat a les quatre curses.