La pluja fa suspendre el ciclisme del XXX Triatló de Sant Feliu

INTERVÉ: Josep Maria Esteva, CA Xaloc

El que havia de ser el XXX Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols va tenir una ració extra d'aigua i no va acabar sent triatló. Ració extra d'aigua perquè va ploure fort el dissabte a la tarda a Sant Feliu i això va fer que se suspengués el tram de ciclisme, que havia de transcórrer per la carretera de Tossa i va ser considerat massa perillós per l'organització. Al final es va convertir en un aquatló en el que es nedaven 750 metres i se'n corrien 5.000.

La que havia de ser prova oficial del Campionat de Catalunya, doncs, va quedar en un aquatló en el que, per un motiu o per un altre, molts dels més de 300 inscrits van retirar-se abans de començar. Finalment van ser uns 190 els que hi van participar.

En categoria masculina, podi ajustadíssim entre tres membres del mateix club, el Fasttriatlon Montjuïc. Va guanyar Albert Parreño, amb un temps de 26:47, només dos segons més que Adrià Muñoz i cinc més que Andrés Eduardo.

En classe femenina, Clàudia Pérez, del Sabadell, es va imposar amb una marca de 30:56, per davant de Clara Aulinas, de l'Olot, i Helena Moragas del Fasttriatlon.