El Palamós cau a la zona de descens després de perdre amb l'Horta (0-2)

Palamós

Data: 12/03/2018

Intervé: Pitu Batlle, entrenador del Palamós

El Palamós ja és equip de zona de descens. Després de set jornades sense conèixer la derrota,el Degà va perdre aquest diumenge a casa davant l'Horta i, en una jornada fatídica amb victòria del Granollers a Vilassar inclosa, va acabar caient a la divuitena plaça del Grup V de Tercera

El partit s'havia plantejat per guanyar-lo sí o sí. El conjunt barceloní s'hi jugava poca cosa i els locals van sortir amb tot per assegurar els tres punts. Durant els primers vint minuts el joc i les opcions van ser del Palamós,  però la manca d'encert es va veure castigada amb el 0-1 de Sergi Arranz al 23'. Sense arronsar-se, el conjunt empordanès va seguir collant a un Horta cada vegada més ordenat al centre del terreny de joc. Oportunitats errades pràcticament sobre la línia de gol són un luxe que un conjunt com el Palamós no es pot permetre ara mateix, i això es va pagar amb el 0-2 a tocar del descans, obra d'un bigolejador Arranz. A la segona meitat, el Palamós ja no se'n va refer mai.

Amb 24 punts, el Palamós entra a la zona roja de la taula i veu com el Granollers se li escapa a tres punts. Quan falten nou jornades per finalitzar la temporada i ja només serveixen les victòries, els de Pitu Batlle gaudiran d'una nova oportunitat com a locals aquest diumenge, quan rebran el Castelldefels, equip que també lluita per la permanència.