El Palamós perd amb el Terrassa i la salvació segueix a cinc punts

Palamós

Data: 16/04/2018

Nova oportunitat perduda del Palamós. Els de Pitu Batlle van desaprofitar diverses ocasions de gol en una molt bona primera meitat davant un rival d'entitat com el Terrassa i es van veure perjudicats en dos còrners en contra. Al final, 0-2 i la salvació encara a cinc punts amb només quatre partits per davant.

Van avisar primer els locals amb un xut de Mamau al pal, però al 7' ja es van avançar els egarencs després d'un servei de cantonada culminat per Ferreira. El primer temps va ser de clar domini palamosí, però les imprecisions en atac i una gran actuació d'Ortega sota els pals van impedir l'empat abans del descans.

El ritme frenètic i el futbol vertical de la primera part es van diluir durant la segona i, quan ja s'havien jugat 73 minuts, un nou còrner va acabar convertint-se en el gol de la sentència. Yaya Sidibe feia el segon i els tres punts volaven cap al Vallès Occidental.

Amb aquesta nova derrota, la tercera en quatre partits, el Palamós desaprofitava l'ensopegada del Granollers a casa davant el Prat i ja no té cap mena de marge d'error si vol salvar-se de caure a 1a Catalana. La jornada 35 serà determinant amb la visita dels palamosins al penúltim, el Gavà, i la del Granollers al camp de l'Hospitalet, que és segon.