El Palamós tanca la primera volta amb derrota davant el Llagostera B (1-2)

Data: 14/01/2019

INTERVENEN: Salvador Jaspe, entrenador Llagostera B / Javi Salamero, entrenador Palamós

El Palamós tanca la primera volta amb una derrota en el derbi gironí de la jornada a 1a Catalana contra el Llagostera B. L'última vegada que els de Javi Salamero havien perdut va ser el 21 d'octubre. Ara encadenaven vuit partits sense fer-ho.

Primera part per oblidar dels baixempordanesos. Sense capacitat de generar perill i oferint facilitats al filial llagosterenc. Els dos gols visitants van arribar en jugades de pilota aturada en les que entre la defensa i el porter palamosí, Quinti, ningú no va estar gaire encertat. El 0-1 el va fer Adrià Parra al 15', mentre que el 0-2 va ser obra de Mario Jiménez just abans del descans, quan fa més mal.

A la represa la tònica de joc es repetia fins que el mateix de sempre, Pepu Soler, va rematar de cap una falta lateral al 70' que va es va acabar colant a la porteria del Llagostera B. Amb aquest, el pitxitxi del Grup 1 de 1a Catalana acumula ja setze gols. Amb vint minuts per davant el Degà va tenir més ocasions, tot i que el conjunt visitant mai va patir en excés i es va poder acabar adjudicant una justa victòria.

En una dissetena jornada en la que cap dels vuit primers classificats de la taula ha sumat els tres punts, el Palamós es manté quart, malgrat la derrota. Els llocs d'ascens se situen a deu punts, però l'equip assegura que es veu capacitat per acostar-s'hi durant la segona volta que comença diumenge que ve contra el Manlleu.