El Vilartagues puja a 2a Catalana

Intervenen: Jose Cabrera, entrenador del Vilartagues // Jordi Cambronero, president del Vilartagues

El Vilartagues és de 2a Catalana. Els ganxons van imposar-se per 2-3 al camp de l'Atlètic Bisbalenc i, després del 2-1 favorable de l'anada, van assolir el desitjat ascens. D'aquesta manera, la ciutat de Sant Feliu viurà un històric derbi entre Guíxols i Vilartagues el curs que ve.

I això que es va posar tot de cara pels de La Bisbal al primer minut de partit. Arnau Ruiz feia l'1-0 en una jugada de pilota aturada i el Municipal embogia. L'alegria va durar 29 minuts, fins que Juan Gómez va rematar un còrner i va fer el de l'empat. Tres minuts després, Jordi Franco amb un gran xut llunyà igualava l'eliminatòria.

Tornant del descans el Vilartagues va fer molt mal al contraatac. Al 50' una vaselina de Marc Massana començava a encarar l'ascens i al 69' Sergi Caixal sentenciava. Els bisbalencs necessitaven tres gols i haguessin pogut tornar a entrar al partit si Gerard Oriol hagués convertit un penal que va acabar aturant Alexis Márquez. Amb el xiulet final, invasió de camp de la gent de Vilartagues i celebració merescuda.

Dos clubs, una sola junta directiva

Amb l'ascens es gira feina als despatxos de Sant Feliu. Guíxols i Vilartagues tenen la mateixa junta directiva i s'haurà de veure si cal fer ajustos per ser compatibles a nivell federatiu. A més, per poder jugar a 2a Catalana, el Vilartagues necessitarà tenir algun equip de futbol formatiu en el si de l'entitat.

El Bisbalenc pot pujar a 2a

Per la seva banda, l'Atlètic Bisbalenc encara no ho té tot perdut. Si el Bescanó supera el play-off d'ascens a 1a Catalana, els baixempordanesos també pujaran una categoria. Els del Gironès visitaran Argentona aquest diumenge després d'empatar a zero a casa.