Empat insuficient a Palamós (1-1)

Palamós

Data: 09/09/2018

INTERVÉ: Javi Salamero, entrenador del Palamós

El Palamós segueix sense conèixer la victòria al Grup 1 de 1a Catalana. Els de Javi Salamero han empatat 1-1 aquest diumenge a casa contra el San Juan At. de Montcada, en un partit en el que han estat lleugerament superiors.

Els primers compassos de joc han estat de domini local. El Palamós gaudia de la pilota i jugava en camp contrari bona part de l'estona. Faltava que arribessin ocasions clares i ho han fet al voltant de la mitja hora de joc amb dos pals consecutius de Sergio i Lamisha. En aquell moment hi ha hagut la rèplica dels de Montcada amb aproximacions de Javi Ruiz i Poño. Finalment, a falta d'un minut pel descans, quan fa més mal a nivell psicològic, Ruiz ha acabat fent el 0-1 de jugada individual

Després de la mitja part l'arrencada ha estat similar amb la possessió pel Degà. Dani Gómez ha avisat al minut 11 amb una gran resposta de Sito sota pals. Al 15' Pepu ha aconseguit el de l'igualada de cap i semblava que el Palamós tenia tot el temps del món per davant. Tot i això, la més clara ha arribat al descompte, quan la defensa ha tret una rematada de Raúl pràcticament sobre la línia de gol. Al final, un punt amb regust agredolç si es té en compte l'entitat d'un i altre conjunt.

Ara el Palamós mirarà de fer-se amb els tres punts per primera vegada el cap de setmana vinent al camp del Tona