El Corredor-Mató es retroba amb la victòria davant el Taradell (3-2)

Data: 11/11/2018

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador Corredor-Mató Palafrugell

El Corredor-Mató Palafrugell es retroba amb la victòria a l'OK Lliga Plata. Els de Xevi Garcia es van imposar de forma ajustada al Taradell per 3-2 aquest dissabte a casa, en un partit molt disputat en el que els locals no aconseguien distanciar-se de més d'un al marcador.

Va obrir la llauna Ferran Garcia a l'equador del primer temps pels palafrugellencs. Sis minuts més tard Xavier Soler feia l'empat a u amb el que s'aniria al descans. A la segona meitat, domini visitant durant gairebé un quart d'hora que es va veure trencat per un gol de Guillem Ribot a falta de deu minuts pel final. Immediatament després els osonencs empataven de penal per mitjà de Daniel Rodríguez. Al cap de tres minuts David Carles feia el 3-2 definitiu amb un xut que va agafar a tothom per sopresa. La igualtat es va seguir mantenint fins al darrer instant.

Quan s'han jugat quatre jornades, el Corredor-Mató empata, amb nou punts, amb Vilafranca i Vilanova en la disputa per la segona plaça de la classificació. El proper rival dels palafrugellencs, mentrestant, és el Manlleu. El partit es jugarà dissabte a les vuit del vespre.