El Corredor-Mató Palafrugell s'imposa al Liceo B (3-1)

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador Corredor-Mató Palafrugell

El Corredor-Mató Palafrugell s'ha proposat ser un dels equips temuts i forts de la temporada a l'OK Lliga Plata, dels que volen arribar a l'hora de la veritat amb possibilitats de lluitar per les dues primeres places de la taula. I encara que és molt aviat, de moment ha guanyat els dos partits disputats.

Aquest dissabte tocava la visita del Liceo B a Palafrugell. Bona feina dels de Xevi Garcia a la primera meitat. S'anava al descans amb un parcial de 2-0, amb gols pràcticament seguits de Rubén Ruiz i Xavier Aldrich al voltant dels deu minuts de joc.

A la represa, quan faltaven 13 minuts pel final, els gallecs van escurçar distàncies per mitjà d'Adrián Candamio. Ja al darrer tram del matx Borja sentenciava amb un gol de falta directa.

Per seguir posant a prova als palafrugellencs, la propera jornada tocarà jugar a la pista del Mataró. Amb una victòria i un empat els maresmencs tampoc coneixen la derrota.