El Palafrugell perd contra el Girona, que es classifica per la Copa de la CERS (1-3)

Data: 07/05/2018

El Corredor-Mató Palafrugell perd en el penúltim partit a casa de la temporada i no pot regalar una altra victòria a l'afició, tal i com havia fet quatre dies abans. Tot i això, els de Xevi Garcia van realitzar un partit molt complet davant el Citylift Girona, que amb la victòria va certificar la classificació per la Copa de la CERS.

Es van avançar els locals amb un gol de Guillem Ribot després d'una gran jugada individual de Xavier Aldrich. Just abans del descans els gironins van fer el de la igualada des del punt de penal. David Gelmà va ser l'encarregat de transformar-lo.

Poc després de la mitja part els visitants van capgirar el marcador amb un potent xut de Raúl Pelicano i quan va ja només quedaven sis minuts de joc Manel Garcia va sentenciar des del mig de la pista. Al final, felicitat pels de Girona, que l'any que ve jugaran la segona competició europea, i el cap ben alt entre els de casa, que sabien que havien fet tot el que estava a les seves mans.

El Corredor-Mató afrontarà aquest cap de setmana a El Vendrell el seu darrer partit com a visitant a l'OK Lliga, abans d'acomiadar definitivament la categoria a casa contra l'Arenys.