Empat just entre Corredor-Mató Palafrugell i Arenys de Munt (2-2)

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor-Mató Palafrugell

El Corredor-Mató Palafrugell empata amb l'Arenys de Munt en el primer partit de la segona volta a l'OK Lliga Plata i encadena ja quatre partits sense conèixer la victòria. Tot i això, el duel entre empordanesos i maresmencs es va saldar amb un 2-2 just que va deixar prou satisfet a tothom.

Van colpejar primer els visitants quan només s'havien disputat dos minuts de joc per mitjà de Jordi Pérez. En tot el que restava de primera meitat no hi va haver més gols.

El segon temps, en canvi, va ser vistós per l'espectador i es va traduir en tres gols. Els palafrugellencs van arribar a capgirar el marcador en qüestió de deu minuts, amb gols de Borja Ramon i Ferran Garcia. Poc després Aleix Domènech va tornar a posar l'igualada al lluminós i el resultat ja no es va moure més.

El Corredor-Mató Palafrugell és quart a la classificació a tres punts del segon, el Taradell, que marca les places d'ascens. Ara afronta dues visites consecutives a la Corunya. La lliga es repren d'aquí a dues setmanes a la pista del Deportivo Liceo, però abans tocarà disputar la Copa de la Princesa el proper cap de setmana contra el mateix Liceo, el Mataró i el Taradell