Un Garbí en constant inferioritat s'imposa al Molins de Rei (24-22)

Data: 25/02/2018

Intervé: Pere Bataller, capità del CH Garbí

Victòria amb èpica del Club Handbol Garbí per 24-22 davant el Molins de Rei. Els palafrugellencs van sobreposar-se a una segona meitat molt complicada en la que ben poques vegades van tenir els sis jugadors de camp sobre la pista i van guanyar per primer cop a casa en més de dos mesos

Partit calent i igualadíssim el que es va veure al Poliesportiu de Palafrugell. Els del Baix Llobregat van començar prenent la iniciativa en els primers compassos, però el Garbí va arribar al descans amb una renda màxima de 4 gols a favor.

La segona meitat va arrencar millor pels visitants, que en pocs minuts van empatar el resultat del lluminós. A partir d'aquell moment els dos minuts i, fins i tot, les expulsions van ser habituals a la banqueta local i els de vermell van haver de conviure amb aquesta situació. A manca de dos minuts per la botzina final i amb dos homes menys a la pista, Joan va anotar esgotant el passiu i acte seguit Raúl va aturar un penal. El 24-22 ja no es mouria del marcador.

La lluita per la permanència serà molt dura

Quan falten onze jornades per acabar la lliga a Primera Catalana, el Garbí té 14 punts i és tretzè, primer equip dels quatre que estan en descens. La lluita per la permanència serà duríssima, i és que pot ser que al final n'acabin baixant cinc o sis. En qualsevol cas, l'actitud mostrada aquest dissabte a Palafrugell és el camí a seguir.