Torroella entrega la Medalla del Montgrí a Dolors Bassa

Dolors Bassa rep la Medalla del Montgrí, el que és el màxim reconeixement ciutadà a Torroella de Montgrí, en un acte en el que més de 800 persones van omplir a vessar l'Auditori Espai Ter aquest divendres . L'exconsellera empresonada va ser reconeguda com exregidora de la vila, exconsellera de la Generalitat i sobretot, com a veïna torroellenca. 

L'acte el va obrir l'alcalde, Josep Maria Rufí, que va recordar que des del seu començament a l'any 1985 les medalles del Montgrí s'entregaven de tres en tres, però aquesta vegada, per l'excepcionalitat de la situació, només es donaria el distintiu a Bassa. 

La cerimònia va comptar amb la presència del President del Parlament, Roger Torrent, així com del successor de Dolors Bassa al capdavant de la conselleria de Treball, Chakir el Homrani, a més de cares conegudes com la de Lluís Llach. Els encarregats de rebre la medalla van ser la família de l'exconsellera: la seva germana, els seus fills i el seu nebot

L'entrega de la Medalla del Montgrí es va fer just el dia abans que Bassa visités dissabte la seva mare convalescent a la Clínica de Girona després de rebre un permís extraordinari de dues hores per part del Tribunal Suprem. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política