El Corredor Mató Palafrugell s'enfonsa contra el Lleida

Data: 30/11/2017

El Corredor Mató Palafrugell s'ha emportat una altra derrota aquesta vegada a casa i contra tot un Lleida que s'ha col·locat quart a la classificació de l'OK Lliga. Els palafrugellencs van plantar cara al rival sobretot durant la primera meitat però saben que cada gol que encaixen és una muntanya més alta d'escalar i a ells els costa molt arribar a porteria i materialitzar els gols. El primer arribava al minut '22 i l'anotava Creus. Els de Xevi Garcia van seguir lluitant per igualar el marcador i van tenir l'oportunitat al darrer minut de la primera meitat amb un penal que David Carles va desaprofitar. La situació anímica de l'equip hagués canviat si haguessin marxat al descans amb un 1 a 1 al marcador però no ho van aconseguir i la segona meitat se'ls va fer encara més llarga i més dura que la primera. El segon gol arribava de Roberto di Benedettp ja al primer minut, un gerro d'aigua freda per encarar el segon temps. Els locals van estar perduts i intentant seguir el joc d'un Lleida que va confirmar al Baix Empordà el seu bon començament de lliga. El tercer i últim gol arribava a 8 minuts pel final i de nou l'anotava Creus.

El Palafrugell aprèn dels rivals a cada partit que juga i vol mantenir-se a la categoria per seguir creixent. L'entrenador assegura que la lliga és molt llarga i tot i que ara estan a 7 punts de la permenència treballaran per canviar la dinàmica de l'equip.

Dissabte el Corredor Mató Palafrugell s'enfrontarà al Voltregà un equip que té 8 punts i va 11è a la classificació.