Resultats electorals als municipis 'mitjans' del Baix Empordà

Durant aquestes eleccions municipals hem centrat el focus mediàtic en els nou municipis amb més població del Baix Empordà, però què ha passat amb aquelles poblacions que a nivell comarcal es poden considerar mitjanes? Repassem els mapes postelectorals als vuit municipis compresos entre Pals i Vall-llobrega, ordenats per nombre d'habitants. 

PALS (2.461 habitants)
Junts per Pals-Esquerra Republicana reforça el seu lideratge al consistori, amb 5 regidors, a un de la majoria. Segueixen Junts per Catalunya, amb 3 edils, el PSC, amb 2, i Compromís amb Pals, amb 1. 

FORALLAC (1.713 habitants)
L'històric Josep Sala revalida l'alcaldia, ara al capdavant de Junts pel Poble-Junts per Catalunya, després d'una nova victòria de 5 regidors a 4 per sobre d'Esquerra. 

MONT-RAS (1.691 habitants)
Es repeteixen els resultats. Junts per Mont-ras - Junts per Catalunya manté la majoria de 5 regidors, ara amb Vanessa Peiró al capdavant. Martí Sabrià no millora els 3 edils de Mont-ras al Cor, i el PSC segueix tenint-ne 1. 

CRUÏLLES, MONELLS I SANT SADURNÍ DE L'HEURA (1.274 habitants)
El municipi més extens del Baix Empordà també repeteix representacions. Arrasa Avenç, amb 8 regidors i Daniel Encinas suplint Salvi Casas. JxCat n'obté un.

CORÇÀ (1.253 habitants)
MESxCorçà venia de ser lúnic partit al poble i tenir 9 regidors. Canvi de paradigma: amb 4 edils queden per sota de la majoria. N'obtenen 3 Fem Poble-Tots x l'Empordà i 2 el PSC. 

VERGES (1.189 habitants)
Poble sense història. L'alcalde Ignasi Sabater, al capdavant de la llista cupaire Junts Fem Poble, passava a ser l'únic candidat al municipi i s'ha adjudicat, òbviament, els 9 regidors en joc. Destaca el 75% de participació que avala Sabater. 

ULLÀ (1.139 habitants)
Josep López, de Continuem Treballant per Ullà-PSC, manté els 5 regidors que li permeten governar. El nou partit Més Opcions per Ullà entra amb 4. 

VALL-LLOBREGA (912 habitants)
L'alcalde Rufino Guirado millora la seva majoria i passa de 4 a 5 regidors amb la llista d'Amb Tu Fem Vall-llobrega-Junts per Catalunya i deixa Esquerra amb 2.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política