Santa Cristina d'Aro aprova el Pla d'Inversions 2018-2019 amb més de 3 milions d'euros

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha aprovat el Pla d'Inversions pels exercicis 2018 i 2019 amb un import de gairebé 3 milions 400 mil euros. En total són 45 inversions, la majoria petites inversions que resolen velles demandes municipals. Des del govern han decidir pressupostar també les inversions pel 2019 ja que és any electoral i al juny hi haurà canvis polítics.

D'entre totes les inversions destaca la construcció d'una nova nau polivalent a la zona esportiva que ha d'acabar amb els problemes de saturació que pateix el pavelló municipal. Aquest any es destinen 13.700 euros per fer els projectes i el 2019 s'hauria d'executar l'obra i es reserven uns 390 mil euros. 

Una altra inversió important és l'endegament del torrent de Pedralta de la que ja han aconseguit una subvenció de l'ACA de més de 200 mil euros, el projecte s'enfila a uns 450 mil euros. Aquest 2018 es reurbanitzarà l'avinguda Església per 375 mil euros. També es reserven 130 mil euros pel projecte de la nova biblioteca de Santa Cristina d'Aro. Ja s'ha encarregat el projecte, a final d'any tindran el projecte executiu i caldrà trobar finançament supramunicipal per pagar l'obra. Millores previstes també a la zona esportiva, concretament el canvi de gespa artificial i la il·luminació del camp de futbol. Aquest any s'acabarà la instal·lació de càmeres de seguretat al municipi i es faran millores a la deixalleria per informatitzar-ne el servei i fer-la més eficient. Aquestes són algunes de la cinquantena d'inversions previstes en aquest pla que Convergència i el Partit Popular van rebutjar.

Des d'Emprenedors van valorar que es facin moltes inversions de poca envergadura però que afecten a molts cristinencs i des de Junts x Santa Cristina també s'hi van abstenir.

El govern va assegurar que tot plegat és la previsió d'inversió que té el govern però que és modificable. De fet estan a l'espera de tancar tràmits per poder incorporar noves inversions com les millores a la carretera d'accés a la urbanització Roca de Malvet o el projecte de sanejament per poder fer arribar l'aigua potable a la urbanització de Solius.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política