Dura derrota del Bisbal Bàsquet davant el Palmer Mallorca

El Bisbal Bàsquet ha rebut un dels líders de la lliga, el Bàsket Mallorca. Els balears s'han imposat per 69-84 en un partit que s'ha trencat a l'inici del tercer quart. El bon començament de partit dels bisbalencs s'ha vist reduït al final del segon període, on els mallorquins guanyaven de set punts. El poder físic dels visitants i l'anotació exterior ha esvaït totes les opcions de victòria dels de Carles Rofes. Ara, només queden dues jornades i els bisbalencs volen mantenir la quarta plaça a la classificació.

Derrota dolorosa la que ha patit el Sol Gironès Bisbal Bàsquet davant el Palmer Mallorca. Els bisbalencs no han pogut retrobar-se amb la victòria al pavelló vell tot i el bon inici de partit. En tres minuts, l'equip de Carles Rofes s'ha col·locat amb un 11-4 a favor gràcies a l'alt encert ofensiu. Als mallorquins els hi ha costat entrar al partit, però la millora en defensa els ha permès retallar distàncies al final del primer quart.

Els balears han iniciat el segon període amb la intenció de remuntar. L'encert en tir de camp ha anat acompanyat del fort joc interior i el bon rebot ofensiu. Això ha permès als visitants posar-se per davant i forçar la precipitació dels bisbalencs. Els locals no han estat encertats en el tir i el parcial de 17-29 ha complicat les opcions de victòria.

El tercer quart s'ha iniciat de la mateixa manera. Un 0-8 en contra deixava al Bisbal Bàsquet 15 punts sota el marcador. El Palmer Mallorca ha ajustat bé la defensa i ha dificultat l'anotació interior dels de Carles Rofes. Els visitants han arribat a tenir un avantatge de 22 punts, que ha ensorrat les aspiracions d'una remuntada.

L'últim parcial ha servit als locals per retallar distàncies. Al final, 69-84, entre el quart i el tercer classificat. Des del conjunt bisbalenc han lamentat les imprecisions del segon parcial i la debilitat al rebot.

El Mallorca surt reforçat de la Bisbal d'Empordà després de saber reaccionar a un mal primer quart.

Lluny dels tres primers classificats, l'objectiu del Bisbal Bàsquet és mantenir la quarta plaça a la classificació i tornar a guanyar al Pavelló Vell davant de l'afició.