El Bisbal Bàsquet celebra Carnaval guanyant l'Igualada

El Sol-Gironès Bisbal Bàsquet s'ha imposat a l'Igualada. L'equip de Carles Rofes ha treballat un gran triomf davant un equip que els hi ha complicat molt el duel amb dos bons primers quarts. El tercer període ha decantat el partit. Parcial de 30-16 pels bisbalencs que els ha permès posar-se per davant i no han baixat dels 4 punts de diferència. Jaume Solé ha estat el màxim anotador del partit amb 30 punts i cinc triples.

El Bisbal Bàsquet compta els partits per victòria. Triomf 77-67 contra l'Igualada que arribava al Pavelló Vell cinquè i en bona dinàmica. Això s'ha notat i els de l'Anoia han començat volent dur el ritme del partit. Els primers minuts han estat d'empat, però els visitants han marxat fins als set punts de diferència, que s'han reduït a cinc al final del primer quart.

En el segon període, els bisbalencs han retallat distàncies posant-se a un punt. Uns dos primers períodes on els dos equips han demostrat estar molt parells amb defenses molt sòlides. Els bisbalencs han acabat amb un 3/12 en triples, marxant al descans 33-36.

El descans els ha vingut bé als de Carles Rofes. Un parcial de 12-0 els ha permès capgirar al marcador. L'Igualada ha reaccionat, però s'han trobat amb un Bisbal Bàsquet molt inspirat des del tir exterior que els ha permès marxar 14 punts amunt. En aquest tercer quart s'ha vist la cistella del partit amb un triple sobre la botzina al final del període que mantenia vius als visitants.

En l'últim quart, els de l'Anoia han apretat, posant-se a cinc. El Bisbal Bàsquet ha tret caràcter per defensar la diferència i dues bones defenses, seguides d'atacs acabats amb encert, han acabat de tancar el partit. Una victòria davant un equip que no els hi ha deixat fer el seu joc fins a la segona meitat.

L'Igualda marxa amb la decepció d'haver fet un bon partit que se'ls hi ha escapat al tercer quart.

Ara, el conjunt bisbalenc afrontarà dues jornades consecutives com a visitants. La primera aquest dissabte a la pista del Cuarte de Huerva