El Bisbal Bàsquet guanya el derbi gironí davant el CB Salt

Triomf del Sol Gironès Bisbal Bàsquet davant el CB Salt per 86-81. Els locals han sabut capgirar un molt bon primer període dels visitants, arribant amb tres punts d'avantatge al descans. El Salt s'ha tornat a posar per davant fins al final de l'últim quart, però llavors ha aparegut el talent bisbalenc. Les bones defenses i l'encert en el tir han permès als de Carles Rofes sumar la 11 victòria en 11 partits.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet s'ha endut el derbi gironí davant el Salt per 86-81. Els de Carles Rofes s'han refet després d'un mal primer quart i s'han imposat en un partit molt més igualat del que marca la classificació.

Els visitants han començat molt bé. El gran percentatge de tir exterior els ha permès marxar al final del primer quart amb un 19-31. Els bisbalencs han ajustat la defensa al segon període i han pogut capgirar el marcador a la meitat del segon parcial. Un 39-38 que a la mitja part ha estat un 49-46 pels locals.

Al tercer quart hi ha  hagut moments pels dos equips. El Salt ha estat millor i ha entrat a l'últim període amb quatre punts d'avantatge. Han arribat a marxar de set, però el Bisbal Bàsquet s'ha inspirat i ha capgirat la diferència. Dos triples locals al final de partit han consolidat la remuntada.

Amb ple d'11 victòries, la pròxima setmana el Bisbal Bàsquet visita el segon, el Mollet.

Una victòria que tancaria un gran any 2023.