El Palamós CF aconsegueix la primera victòria a l’Estadi en el derbi davant el Lloret

Palamós

Data: 21/01/2024

Debut amb victòria de Javier Salamero com a entrenador del Palamós. El degà ha guanyat 1-0 al Lloret, aconseguint així el primer triomf com a local de la temporada. Marc Lloret ha estat l'autor del gol dels palamosins al minut 72 i els baix-empordanesos han sabut defensar-se per sumar els tres punts. Una victòria important per tancar la primera volta i començar la segona amb optimisme.

Primera victòria del Palamós CF a l'Estadi. Javier Salamero ha fet bona la dita "entrenador nou, victòria segura", imposant-se al Lloret per 1-0. La primera meitat ha estat igualada amb el Lloret conservant la pilota i el Palamós pressionant a camp rival. A la mitja hora de joc, Garriga ha xutat a les mans del porter després d'una bona combinació ofensiva. Minuts després, el mateix Garriga ha estavellat la pilota al travesser. Abans del descans l'han tingut els visitants. Bamta ha controlat amb el pit, ha retallat al defensor, però s'ha topat amb els reflexos de Marwane.

A la segona meitat el partit s'ha obert amb ocasions pels dos equips. Faja ha xutat a les mans del porter visitant i Bamta ha estavellat la pilota al pal després d'una rematada de cap. Al 71' Marwane s'ha fet gran per evitar el 0-1 d'Adrián Expósito. El Lloret rondava el gol, però qui l'ha trobat ha estat el Palamós. Marc Lloret ha aprofitat un mal rebuig dins l'àrea per marcar l'1-0.

A partir d'aquí, setge del Lloret a la porteria palamosina on s'han trobat un gran Marwane amb grans intervencions.

La pròxima jornada, el Palamós repeteix a l'Estadi. Serà diumenge a les 16:30h davant el Rubí, en el primer partit de la segona volta.