El Palamós CF aconsegueix la primera victòria a Lliga Elit al camp del Vic

Palamós

Data: 01/10/2023

A la tercera ha estat la vençuda. El Palamós ha sumat el primer triomf a Lliga Elit després de guanyar a Vic per 0-1. Un gol d'Antequera ha permès al degà sumar tres punts davant un Vic que havia guanyat els dos primers partits de lliga. La victòria permet als d'Álex Redondo treure's un pes de sobre i ha demostrat que, tard o d'hora, el bon joc donaria resultats.

El Palamós CF ha aconseguit la primera victòria a Lliga Elit al camp del Vic. Els palamosins han sabut aprofitar les seves oportunitats i un gol d'Antquera quan faltava un quart d'hora ha donat els tres punts als d'Álex Redondo.

La primera meitat no ha tingut gols. El Vic ha començat a trepitjar camp rival amb dues ocasions que no han inquietat a Marwane. Els palamosins s'han mostrat segurs i no han patit en excés davant un Vic que portava dues victòries en dos partits. Els d'Osona ho han continuat intentant amb una ocasió de Gaitán dins l'àrea petita i una jugada de Colo que la defensa ha refusat a córner.

A la segona meitat, el Vic ha continuat apretant. Flavio ha rematat alt i Marwane ha hagut d'intervenir en el xut d'Ao. Els dos entrenadors han mogut la banqueta, buscant cames noves per trencar el partit. El Palamós s'ha anat animant i ha començat a trepitjar camp rival i els osonencs han trobat espais entre línies, on Flavio ha estat a punt de fer el primer. La resposta del degà ha estat un xut al travesser. Aquest ha estat l'avís perquè, tres minuts després, Antequera ha fet el 0-1 pel Palamós al 76'.

En els últims minuts, el Palamós ha aguantat les oportunitats del Vic i s'ha pogut endur els tres punts. Una victòria calcada a la de la temporada passada al mateix estadi, on l'equip ha corregit els errors de les dues primeres jornades.

Pels locals, la derrota ha estat un cop dur on han lamentat la manca d'encert per posar-se per davant el marcador.

La victòria ha estat el premi que els palamosins mereixien després de l'empat contra el Santboià i és una bona dosi de moral de cara el següent partit contra el Can Vidalet.