El Palamós CF tanca el 2023 amb una dura derrota a l’Estadi

Palamós

Data: 17/12/2023

Dura derrota del Palamós davant l'Europa B per 1-4. El degà ha tornat a tenir dificultats per marcar i ha vist com els barcelonins han fet pagar car els errors en defensa. Dos gols d'Aiman han col·locat el 0-2 abans del minut 22 i a la represa Andane ha fet el tercer Amb els locals bolcats a l'atac, Buba ha marcat el quart. Izan Grande ha fet el gol de l'honor palamosí en un partit on la falta de concentració els hi ha costat els tres punts.

El Palamós CF tanca el 2023 amb derrota. Els palamosins no han sabut aprofitar els primers 20 minuts de partit on han gaudit d'una falta directa i, minuts després, Izan ha rematat desviat una centrada d'Íker. L'Europa ho estava passant malament, però una badada defensiva ha permès a Aiman fer el 0-1. Dos minuts després, Aiman ha aprofitat l'error de Falgueras per anotar el segon.

A la mitja hora, Antequera ha estat a punt de retallar distàncies després d'una jugada individual. Els graciencs han demostrat ser un perill constant al contraatac i abans de la mitja part han pogut deixar el partit sentenciat. Rematades desviades i una gran mà de Marwane han evitat el tercer.

A la represa, però, els de Gràcia no han fallat. Andane ha batut el porter local amb un xut des de fora l'àrea, deixant molt tocat al Palamós. Deu minuts després, una passada a l'espai ha acabat amb el gol de Buba després de l'assistència d'Aiman. Els d'Álex Redondo han maquillat el resultat amb el gol d'Izan en un altre partit a l'Estadi on han pagat car els errors.

L'altra cara de la moneda és l'Europa. Marxen de vacances segons a un punt del líder.

El degà arriba a Nadal sabent que tenen tres setmanes per canviar la dinàmica.

De cara 2024, no es descarta la possible arribada de fitxatges.