El Palamós empata contra el Viladecans i continua sense guanyar a l'Estadi

Palamós

Data: 05/11/2023

Palamós i Viladecans han empatat a 1 en la 8a jornada de Lliga Elit. L'equip d'Álex Redondo no troba la manera de guanyar com a local i suma quatre empats en quatre partits a l'estadi. Aquest diumenge el millor ha estat el resultat. Un gol de Marc Lloret ha permès igualar el 0-1 que els del Baix Llobregat han fet de penal. Després del partit, el tècnic local ha fet autocrítica pel mal joc de l'equip, però creu que la primera victòria a casa arribarà més aviat que tard.

El Palamós suma el quart empat consecutiu a l'Estadi Palamós-Costa Brava. El degà ha empatat a u contra el Viladecans en un partit on els palamosins no han estat gens còmodes. El Viladecans ha sortit valent i ha inquietat a Marwane amb dos xuts que han marxat pel lateral de la porteria. Les poques opcions del Palamós a la primera meitat han arribat per les bandes. Marc Lloret ho ha intentat per l'esquerra i Antequera ha obligat a intervenir al porter visitant per evitar el primer del partit. Aquests minuts han estat els millors del Palamós en una primera part molt fluixa.

El Viladecans ha tornat a acostar-se a l'àrea i Marwane ha hagut d'intervenir amb una bona aturada. Al 35', penal per mans i gol dels del Baix Llobregat que confirmava la mala primera part dels palamosins. Abans del descans, la nota positiva. Gran jugada de Marc Lloret que ha connectat un fort xut que, després de rebotar al pal i porter ha acabat sent l'1-1. Uns primers 45 minuts on el millor ha estat el resultat

A la segona meitat, poques ocasions clares. El Viladecans ha amenaçat amb contraatacs i el Palamós ha intentat acostar-se amb centrades laterals, on en una acció han demanat penal per mans. Al tram final de partit, el Viladecans ha tingut dues oportunitats per fer el segon. A l'afegit, Xevi Germán ha xutat una falta a les mans del porter.

Un empat on el tècnic palamosí ha fet autocrítica i ha trobat a faltar que els jugadors els hi costés endur-se duels

El Viladecans marxa amb un punt de Palamós, però conscients de la necessitat de sumar més per sortir de la part baixa de la taula

El Palamós tornarà a jugar a casa aquest diumenge per intentar guanyar el primer partit com a local de la temporada davant el Sabadell B.