El CH Palafrugell comença l’any amb victòria davant l’Arenys de Munt

Data: 14/01/2024

El CH Palafrugell comença el 2024 igual que va acabar el 2023: amb victòria. Els homes de Cesc Linares s'han imposat a l'Arenys de Munt per 6-4 en un partit que no han sentenciat fins a l'últim minut. Els d'Arenys s'han avançat per 0-2, però els palafrugellencs han capgirat el marcador posant-se 4-2 a l'electrònic. Els visitants han retallat distàncies amb el 4-3 i el 5-4, però els locals han sabut aguantar fins al final. Els golejadors del Palafrugell han estat Álvaro Osorio, amb un hat-trick, Eloi Matas, Gerard Pujol i Biel Mir.

Triomf de caràcter del CH Palafrugell davant l'Arenys de Munt. Els visitants s'han posat 0-2 al marcador en els primers deu minuts amb gols d'Arnau i Marc Roca. Els locals han reaccionat i s'han començat a apropar a la porteria visitant. Abans del descans, Eloi ha posat l'1-2, encenent l'afició local.

La mitja part ha acabat d'activar als de Cesc Linares. En els primers cinc minuts Álvaro Osorio ha anotat un doblet per posar per davant al Palafrugell. Amb el 3-2 al marcador, Xevi Arcas ha aturat una falta directa i, minuts després, Gerard Pujol ha fet el quart de la nit. Guim Floriach ha retallat distàncies amb un llançament llunyà, però Osorio ha fet el 5-3, completant el seu hat-trick particular.

Amb el 5-3, l'Arenys ho ha intentat fins al final, però no ha trobat el forat a la porteria d'Arcas. A dos minuts pel final del partit, Floriach ha transformat una falta directa que donavavida als visitants. El Palafrugell s'ha sabut defensar i Biel ha aprofitat que el rival tenia el porter jugador a pista per fer el 6-4 definitiu.

Els visitants marxen decebuts per no endur-se cap punt de Palafrugell però satisfets per l'esforç durant els 50 minuts.

Els tres punts són importants perquè la derrota del Taradell davant l'Alpicat permet als de Cesc Linares empatar a punts amb ells en la segona plaça. La setmana vinent tenen un partit clau. El Palafrugell visitarà la pista del líder de la categoria, l'Alpicat, amb la intenció de retallar distàncies.