Joan Giraut lidera una llista ambiciosa que aplega experiència i noves incorporacions

Joan Giraut es mostra convençut que té la millor candidatura per guanyar les eleccions municipals amb un programa ambiciós que aplegarà més de 150 projectes. 

L'alcaldable per Junts per Castell-Platja d'Aro i s'Agaró va presentar aquest dilluns una llista renovada que aplega personalitats de sectors clau del municipi com l'oci nocturn, les urbanitzacions, l'empresariat i el comerç o les entitats. 

Darrere del propi Giraut, que va ser definit com a "un gestor públic de primera magnitud", hi ha quatre novetats. L'empresari Cristian Prat, amb experiència en l'àmbit públic i propietari de quatre empreses del municipi, serà el número 2. Pilar Rojas, presidenta del Platja d'Aro Korfbal Club, serà la tercera. En quart lloc, l'empresari Joel Masdeu de qui s'ha destacat el compromís polític i al número 5, Mònica Mir, bona coneixedora de la dinàmica comercial i turística del municipi.

Segueixen la candidatura cares conegudes de l'actual govern com Toni Boteller o Lluís Pujol de 6 i 7 o Pep Soler i Imma Gelabert, que no serien a un possible nou govern però mantenen el seu compromís amb el partit tancant la candidatura. 

Amb aquesta carta de presentació, Giraut es va mostrar convençut que la seva és la llista més preparada per governar i que combinada amb l'experiència de tres dècades a l'ajuntament, pot superar a la competència.

Giraut va posar d'exemple d'aval de la seva gestió projectes d'èxit com l'Escola Vall d'Aro o el nou CAP i va remarcar la feina que li queda pendent si aconsegueixen encarar un nou mandat, com la nova Escola Fanals, la passera del Ridaura o el nou parc de Bombers. 







Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política