La ceràmica de Javier Garcés al Museu Terracotta

Júlia Torramadé
La Bisbal d'Empordà

Data: 15/04/2018

El Museu Terracotta de la Bisbal d'Empordà acull aquesta vegada el realisme en el seu estat més pur amb les obres d'un dels autors més reconeguts i influents en l'art del dibuix, la pintura i en aquest cas, en la ceràmica. Javier Garcés, resident i fill adoptiu de l'Empordà ens mostra la seva trajectòria escultòrica realitzada en ceràmica a través d'una acurada selecció de peces acompanyades amb dibuixos i pintures.

L'ajuda d'amics ceramistes com Joan Reventós i Montse Seró ha estat imprescindible en la seva trajectòria ceramista. Des que va arribar a la Bisbal es va interessar en aquesta disciplina i el que es pot veure avui al museu bisbalenc és resultat evident de la seva destresa però també del seu interès constant d'aprenentage de tècniques i d'altres àmbits artístics.

Obres d'un realisme absolut i molt personal. L'home com epicentre l'exposició i un reflex també del seu entorn humà més proper. Recrea familiars i amics a través d'una escultura hiperrealista.

L'exposició que es podrà veure fins al 23 de juliol dóna una nova mirada a les peces ceràmiques. Una simbiosi humana i escultòrica que no deixa indiferent a ningú. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura