Dotze victòries en dotze partits

A Lliga EBA, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet suma una nova victòria i amb aquesta ja en porten 12 de 12. Aquest dimecres jugaran el partit ajornat contra el Mollet amb l'objectiu de continuar invictes i allargar aquest somni fet realitat.

El Bisbal Bàsquet continua vivint una temporada de somni. Aquest diumenge en el derbi gironí contra el Quart, que es va jugar al Pavelló Vell, van aconseguir un resultat favorable de 76 a 62 i, per tant, sumen la primera victòria del 2024 i la ja dotzena consecutiva de la temporada. Així doncs, comencen el nou any tal com van acabar l'anterior, invictes sense haver perdut ni un sol partit i liderant la taula classificatòria.

Si bé és cert que en aquest partit van patir d'una grisa i freda primera part, els bisbalencs es van acabar activant obrint forat al marcador fins a tornar a assolir el repte de continuar guanyant.

Ara tornen a tenir una nova prova de foc aquest dimecres, quan visitaran la pista del Mollet per disputar el partit de la 12a jornada que s'havia de jugar el diumenge 17 de desembre, però que es va ajornar per diverses lesions i malalties dels rivals. Aquest tornarà a ser un partit clau perquè el Mollet els va perseguint els talons i la victòria els permetria agafar-los distància. Tot i que, després d'haver perdut aquesta setmana a la pista del Valls, els de Mollet han baixat de la segona a la tercera plaça i els ha passat per davant el mateix Valls.