El Bisbal Bàsquet és campió d'hivern però perd la imbatibilitat

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet trenca amb la imbatibilitat en perdre ahir contra el Mollet en el partit que es va ajornar el mes de desembre. Tot i la derrota, tanquen una primera volta de somni com a campions d'hivern a Lliga EBA per primera vegada a la història del club, havent guanyat 12 dels 13 partits.

El Bisbal Bàsquet tanca la primera volta en primera posició, tot i haver perdut el primer partit de la temporada aquest dimecres a la pista del Mollet amb el resultat de 81-78 i un partit que va deixar uns últims minuts d'infart.

El duel es va decantar ràpidament pels locals, que van dominar i portar el ritme tota la primera meitat, mentre que els bisbalencs van anar per darrere al marcador tota aquesta part donant la sensació que no els sortien els conceptes que havien treballat.

Després del descans els homes de Carles Rofes es van posar les piles i van sortir tots a un canvi de xip i una bona actitud per capgirar el marcador. I de fet, van aconseguir donar-li la volta al partit i dominar clarament la segona meitat. La victòria, però, se'ls va escapar en les possessions finals, on els de Mollet van estar més encertats.

El tècnic de l'equip baix-empordanès, Carles Rofes, després del partit es mostrava decebut per no haver pogut guanyar, però a la vegada satisfet de l'actitud que van mostrar els seus jugadors a la segona part.

Marxem de Mollet una mica decepcionats per no haver pogut guanyar el partit. Al final se'ns ha escapat per un parell de detalls: ells han estat més encertats en les possessions finals i nosaltres no hem estat prou clarividents en els darrers dos o tres atacs. Però també volem valorar que després d'una primera part en la que Ells han portat el ritme, hem anat per darrere tota l'estona, i que els conceptes que nosaltres havíem treballat no estaven sortint, a la segona part l'equip ha fet un gran canvi de xip i ha sumat esforços per girar el marcador contra un equip que és molt bo. El partit estava molt difícil i hem aconseguit donar-li la volta, i això és un bon exemple de cara al que tenim ara per davant. Hem de mantenir la idea de treball que hem tingut durant la segona part." - Carles Rofes, entrenador del Sol Gironès Bisbal Bàsquet

Cal destacar l'actuació de Xevi Torrent, que aquest ha estat el seu segon partit després de la lesió que no el va permetre trepitjar la pista des del mes d'octubre. Ahir a Mollet ja va jugar gairebé tots els minuts del partit i va ser el màxim anotador del conjunt amb 20 punts, seguit de Solé que en va fer 19.

El pròxim enfrontament dels roigs-i-negres, que serà el primer de la segona volta, serà aquest dissabte a les 18:15h al Pavelló Vell de La Bisbal. Rebran al SESE, equip que va novè a la taula -amb 6 victòries i 7 derrotes- i amb el que els bisbalencs van començar la temporada guanyant-los 69-87 a la seva pista.