El Palamós s'imposa 2-0 a l'Horta i surt de les places de descens

El Palamós ha sumat el segon triomf com a local guanyant l'Horta per 2-0. Els de Javier Salamero s'han mostrat molt sòlids al darrere i han estat eficaços de cara porteria. Només començar la segona meitat Kevin ha obert la llauna i, a falta de tres minuts, Izan ha fet el segon. Amb aquesta victòria els palamosins se situen onzens,un punt per sobre del descens.

Victòria del Palamós CF davant l'Horta per 2-0. El degà va oferir un partit molt seriós i va saber aprofitar les accions de gols per sumar tres punts importantíssims. Els palamosins van començat amb un xut d'Antequera, però van ser els de Barcelona els que van tenir més ocasions. Primer amb atacs des de l'esquerra i després amb xuts des de la frontal i dins l'àrea que Marwane va atrapar sense dificultats. El Palamós ho va provar amb contraatacs, però no van estar bé en l'última passada.

La segona meitat va ser diferent. Primer ho va provar Xevi Germán amb un xut llunyà. I al  minut 48', Kevin va aprofitar un servei de banda per marxar del defensor i marcar l'1-0. Anant per davant el marcador, els de Salamero van tancar línies al darrere, deixant molts pocs espais pels atacs visitants. L'Horta va crear perill amb alguna sortida al contraatac i amb centrades laterals.

Amb l'1-0, la més clara pels barcelonins va estar una rematada a la sortida d'ún córner que va anar per sobre la porteria. Izan ho va provat amb un contraatac, però el xut va marxar desviat. Al 87', però, no va fallar. Genís va deixar sol a Izan, que va driblar al porter i va tancar la victòria. Al 90', Marwane va aconseguir mantenir la porteria a zero després d'una gran estirada.

Aquests tres punts són una gran notícia pel Degà, que surt de les places de descens i puja fins a l'onzena posició de la classificació. El pròxim cap de setmana visitaran al Viladecans, que és el cuer de la categoria.