El CH Palafrugell comença la segona volta visitant a l'SD Espanyol

Palafrugell

Data: 26/01/2024

El Corredor Mató CH Palafrugell tornarà a jugar com a visitant aquest dissabte. Visitaran a l'SD Espanyol, que tot i que se situa a la meitat de la classificació, va aconseguir una solvent victòria contra el Taradell la setmana passada.

Aquest cap de setmana comença la segona volta de l'OK Lliga Plata i el Corredor Mató CH Palafrugell l'inicia en tercera posició després d'haver perdut 7-1 a la pista de l'Alpicat.

Dissabte tornaran a jugar com a visitants, en aquest cas a la pista de l'Espanyol, un equip que es troba a mitja taula, però amb el que van empatar a 2 a la primera jornada. Ara mateix els rivals són vuitens a la classificació amb 12 punts després d'haver guanyat tres partits, haver-ne empatat tres més i haver perdut cinc enfrontaments. Tanmateix, arriben al duel amb els ànims de pujada després de guanyar 7 a 3 al Taradell el cap de setmana passat, que és un dels millors equips de l'OK Plata Sud. De fet, està empatat amb 21 punts amb el Palafrugell.

L'objectiu principal per Cesc Linares és començar la segona part de la competició de la millor manera: sumant tres punts a domicili contra l'equip fins ara liderat per Marc Comalat, que ha estat destituït aquesta setmana.

Els màxims golejadors de l'Espanyol són Pol Villa amb set dianes i Dídac Llobet amb sis, i del Palafrugell Àlvaro Osorio amb tretze, i Gerard Pujol amb deu.

El partit es jugarà dissabte a les vuit del vespre.