El Corredor Mató Palafrugell empata contra el Manlleu als últims segons de partit

Data: 17/03/2019

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató Palafrugell

El Corredor-Mató Palafrugell empata amb un rival directe com és el Manlleu en els últims segons del partit, regalant així una alegria a la seva afició, que va ser un gran suport.

Van colpejar primer els visitants quan només s'havien disputat dos minuts de joc per mitjà de Guillem Molist. Arnau Pradell deixava el 0 a 2 al marcador abans del temps de descans.

El segon temps, en canvi, va ser vistós per l'espectador i es va traduir en tres gols dels palafrugellencs i un del Manlleu.

Rubén Ruiz aconseguia el primer gol del Palafrugell a l'inici de la segona meitat però el Manlleu es tornava a allunyar del marcador amb l'1 a 3 de David Navarro.

Quan faltaven deu minuts per acabar l'enfrontament, un gol de penal de Xavier Aldrich apropava als palafrugellencs a l'empat. I als últims segons, gol de Ferran Garcia que suposava el 3 a 3 final i un punt molt valuós pel Palafrugell per continuar mirant a l'OK Lliga.

Aquest empat va fer saltar el pavelló municipal de Palafrugell d'alegria. Xevi Garcia destaca que l'afició va jugar un paper molt important durant tot el partit.

El Corredor-Mató Palafrugell és cinquè a la classificació a un punt del quart, l'Alpicat, i a tres punts del segon i tercer, Manlleu i Taradell. Segueix com a primer classificat el Mataró.

El pròxim partit serà contra el Raspeig.