El Corredor Mató Palafrugell s'acomiada de l'OK Lliga

Palafrugell

Data: 30/05/2022

Aquest diumenge el Corredor Mató Palafrugell es jugava la permanència. Havia de guanyar al Girona per aconseguir mantenir-se a OK Lliga, però no va ser possible. La derrota per 2 gols a 0 porta als palafrugellencs a l'OK Lliga Plata la temporada vinent.

El Corredor Mató CH Palafrugell deixa de ser equip d'OK Lliga després d'haver perdut 2-0 aquest diumenge contra el Girona. Dels tres partits, el primer el van guanyar els gironins a la tanda de penals, el segon el Palafrugell per 5 gols a 2, i en el tercer i decisiu, es va tornar a imposar el Girona a la seva pista.

El primer gol de la tarda va arribar d'hora, al minut 4 de partit, de l'estic de Raul Pelicano. El resultat d'1 a 0 es va mantenir fins a l'últim minut. Sergi Canet va tenir l'oportunitat d'empatar el partit quan faltaven 14 minuts amb una falta directa que va aturar Jaume Llaverola. El segon i últim gol del Girona va ser a porteria buida en l'últim minut, quan Xevi Garcia va fer sortir a Xevi Puigbí de pista per entrar un cinquè jugador i buscar així el gol de l'empat.

Aquest va ser l'últim partit de Garcia a la banqueta del CH Palafrugell.

El Palafrugell s'acomiada de l'OK Lliga, categoria on ha militat les darreres 3 temporades consecutives, i una quarta la temporada 2017-2018. L'any vinent jugaran a OK Lliga Plata amb l'objectiu de tornar a la màxima categoria estatal d'hoquei patins.