La permanència directa a OK Lliga es resisteix

Data: 24/05/2021

INTERVENEN: Ton Baliu, capità de l'Igualada Rigat HC // Xevi Garcia i Linu, entrenador i porter del CH Palafrugell

Aquest dissabte el CH Palafrugell va perdre per 0-3 davant la visita del seu rival més directe, l'Igualada Rigat HC, que amb aquesta suma 4 victòries consecutives que han fet que passin per davant a la classificació als de Xevi Garcia.

El capità dels de David Cáceres, Ton Baliu, va obrir la llauna al minut 9 de partit, i des d'aquest gol no se'n va encertar cap més fins al minut 45.

Els palafrugellencs van tenir l'ocasió clau per empatar el partit al minut 40 de falta directa, però Elagi Deitg, clar protagonista de l'encontre, va aturar la directa i tots els xuts rebuts durant tot el partit, deixant la porteria a zero.

Quan faltaven 5 minuts del final Sergi Pla va fer el 0-2, i al minut 48 Aleix Marimon va sentenciar el partit. (0-3)

Aquest és el segon partit de la temporada que els blanc-i-negres no aconsegueixen fer cap gol. El primer va ser a la jornada 1 al Palau Blaugrana.

La derrota els situa en 11a posició, fora de les places que garanteixen la salvació directa. Encara hi opten si guanyen al Taradell la setmana vinent i el Calafell perd contra el Girona o l'Igualada perd contra el Lloret.

Dissabte vinent doncs, es viurà una última jornada intensa i amb moltes coses encara per decidir.