14 càmeres de seguretat noves

Sant Feliu de Guíxols instal·larà 14 càmeres de seguretat noves. Es tracta d'uns instruments tecnològics que com ha passat en d'altres municipis de l'entorn que les han instal·lat permeten millorar la seguretat del municipi. En aquest cas són dos tipus de càmeres, per una banda un model que permet fer una lectura de la matrícula i de l'altra un que està pensat per la vigilància del trànsit. Tots ells estaran coordinats per la Policia Local on s'hi ubicarà un centre de control que permet la gestió de les videocàmeres. Les imatges enregistrades quedaran gravades durant un temps amb la intenció que si fes falta es podrien consultar o fer servir com a prova o comprovació de fets delictius.

Pel seu emplaçament les càmeres vetllaran per la vigilància dels diferents accessos al centre i a zones de vianants amb circulació oberta per veïns del nucli antic. D'aquesta manera, l'Ajuntament disposarà en temps real dels vehicles que hi transiten i es podrà identificar aquests mitjançant lectura de matrícula, permetent obtenir alarmes si hi ha alguna matrícula registrada dins la base de dades policials es detecta.

Pel que fa al nucli antic, amb les càmeres es tindrà un control del trànsit rodat a la zona que quedarà reduït a residents, vehicles autoritzats i d'emergències. 

L'Ajuntament de Sant Feliu ha fet una inversió de 160.000 euros en la compra de les càmeres de videovigilància que es preveu estrenar al mes de juny.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política