El Palamós segueix intractable i assalta La Verneda

Palamós

Data: 23/09/2019

El Palamós continua intractable amb la tercera victòria consecutiva de la temporada. Els homes de Joan Màrmol van assaltar el Municipal de la Verneda i van aconseguir els tres punts amb l'1-2 final al marcador.

L'equip va estar pletòric i va encarrilar l'enfrontament ben aviat. Al primer minut de joc Toni Rossell va superar el porter local després d'una bona jugada i assistència de Muela. Pràcticament a la següent jugada Tomba va posar el 2-0 al marcador després d'una bona jugada d'España.

Amb la tranquil·litat del 0-2 el Degà va baixar un punt les marxes i l'equip local ho va aprofitar per retallar distàncies al minut 20 de penal.

El gol barceloní no va inquietar un Palamós que va saber aguantar el resultat i fins i tot va tenir ocasions per ampliar el marcador.

Amb aquesta victòria el Degà es situa colíder amb el Girona B.