El Palamós torna a remuntar i segueix guanyant (2-3)

Palamós

Data: 27/01/2019

Nova remuntada del Palamós, que compta els partits de la segona volta del Grup 1 de 1a Catalana per victòries. En aquesta ocasió s'ha imposat per 2-3 al camp del cuer, el San Juan Atlético de Montcada

S'han avançat primer els locals per mitjà de Javi Ruiz (41'). En un tram final de primera meitat boig, però, el jugador de casa Poño ha fet penal i ha vist la segona groga. Pepu Soler ha empatat just abans del descans des dels onze metres.

Amb tota la segona part per davant amb un home més, el Palamós s'ha posat a fer feina ben aviat. Només s'havien disputat tres minuts de joc quan Pol Tarrenchs ha desempatat i al 64' Genís ha fet l'1-3. Ja al 90' el local Javi Ruiz ha fet el segon dels seus i ha posat una mica de por al cos del Palamós.

Al final, els punts han anat cap a Palamós, amb un Degà que en suma 33 i segueix tercer