La Sauleda s'emporta el derbi palafrugellenc (2-1)

Data: 11/11/2018

Era la primera vegada de la història que La Sauleda i Palafrugell s'enfrontaven en partit oficial. Finalment, el conjunt taronja va donar la sorpresa i es va imposar al Palafrugell (2-1), un dels principals candidats a les primeres places del Grup 16 de 3a Catalana

Cada equip es va fer amb una de les meitats del joc al Camp del Gregal. La primera part va ser visitant, culminada per un gol de Mohamed Zayzoun al 43'. Després del descans, però, reacció de La Sauleda. Van capgirar el marcador amb gols de Khalil Daia, al 43', i Brian Perujo, en pròpia porta, al 75'

Cal recordar que aquest no és l'únic derbi futbolístic que s'ha viscut a la vila. La temporada 1981-82 va enfrontar el Palafrugell i el desaparegut Calella a segona regional.