Victòria del Vilartagues en el primer assalt per pujar a Segona Catalana

Victòria del Vilartagues en el primer partit de la fase  d'ascens a Segona Catalana. Els homes de Jose Cabrera van ser superiors al Bisbalenc en un partit de marcador igualat amb resultat final de 2-1.

Sergi Caixal va obrir la llauna al minut 23 i Gerard Gabaldon va posar el 2-0 al marcador al minut 56. Al 60 els bisbalencs es van posar al partit amb el gol de penal de Gerard Oriol.

El Vilartagues va acabar molt enfadat amb l'actuació arbitral i sobretot amb dues decisions que entenen els van perjudicar . Una va ser l'expulsió de Pau Puig per doble amonesetació i l'altra el penal que va suposar l'únic gol bisbalenc.

Aquest resultat deixa l'eliminatòria molt oberta de cares a la tornada que es disputarà a la capital de comarca.