La Copa de la Princesa torna a Palafrugell

Data: 17/02/2019

El Corredor Mató CH Palafrugell s'ha proclamat campió de la Copa de la Princesa 2019 d'hoquei patins, després de derrotar al Deportivo Liceo a la gran final celebrada aquest diumenge al Palacio de los Deportes de Riazor. És el segon trofeu en la història del Palafrugell. La primera la va guanyar el passat 2017 a Sant Cugat.

Primera part amb domini català que s'ha traduït en un avantatge doble al lluminós. El doble encert de Borja Ramon ha donat ales i aire a un Corredor-Mató CH Palafrugell que ha començat a aplanar el seu camí cap a la victòria. No obstant, la reacció local ha arribat amb el gol del capità Mikel Abeal, a set pel descans, per tornar l'emoció i l'esperança als gallecs.

Els amfitrions han reaccionat i tot i el gol de David Carles, han portat el partit a la pròrroga amb els gols de Martín Payero (3-3). Sense novetats en el temps extra, els penals han dictat sentència. Els de Xevi Garcia han guanyat la tanda per 3-2