Begur aprova el projecte d'equipaments de la Font de Baix

Begur

Data: 27/04/2022

Begur ha aprovat el projecte bàsic del sector d'equipaments que s'ubicarà a la Font de Baix amb un pressupost de 6,8 milions d'euros. Es preveu que les obres comencin aquest mateix any i s'allarguin fins al 2024. En la sessió extraordinària del plenari d'aquest dimarts també s'ha aprovat una modificació de crèdits per valor d'un milió d'euros per a l'execució de diferents actuacions al municipi. Entre elles, hi ha precisament una partida de 700.000 euros per la licitació de les obres del projecte.

El pla del sector d'equipaments que s'ubicarà a la Font de Baix de Begur avança a bon ritme. El ple de l'Ajuntament, reunit en sessió extraordinària, aquest dimarts, ha aprovat de forma inicial el projecte bàsic. Aquesta proposta té un pressupost de 6,8 milions d'euros. Es tracta d'una de les actuacions més estratègiques i ambiciosa en matèria urbanística i de serveis de l'actual mandat. Recordem que en aquesta zona es preveu l'habilitació d'un consultori mèdic local, l'àrea d'atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials, les dependències de la Policia Local, el dipòsit municipal de vehicles, les dependències de Protecció Civil, l'aparcament públic de rotació i per a residents al municipi i espais públics exteriors.

Es preveu que les obres comencin aquest any i que s'allarguin fins al 2024. En aquest sentit, durant la sessió plenària extraordinària d'aquest 26 d'abril, l'Ajuntament també ha donat llum verda a una modificació de crèdit per valor d'1.300.000 euros que es finançarà íntegrament a través del romanent de tresoreria. La principal partida de 700.000 euros és precisament per a licitar les obres d'aquest projecte.

D'altra banda, d'aquesta modificació de crèdit, una partida, de quasi 200.000 euros es destinarà per habilitar, a la Sala d'Exposicions de les Escoles Velles, un Centre d'interpretació d'Indians per aprofundir en la difusió i promoció del fet indià. També està previst una inversió de 50.000 euros per un Pump Track, un circuit de terra i asfalt amb revolts i salts perquè els veïns puguin anar-hi amb bicicleta, patinets o skates. Això es farà a l'esplanada del costat del Mas d'en Pinc. Una altra part de les partides també es destinarà a tasques d'arranjament, manteniment i millora de zones verdes i camins, de l'enllumenat públic o la baixada al port de Fornells.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política