El PP renova les llistes de Santa Cristina, Calonge i La Bisbal i repeteix a Torroella

El PP renova les llistes de Santa Cristina, Calonge i La Bisbal i repeteix a Torroella
El PP ha anunciat un canvi de lideratge a les listes de Santa Cristina d'Aro, Calonge i Sant Antoni i La Bisbal i mantindrà el mateix a Torroella de Montgrí. El partit ha començat a confirmar candidatures de cares a les eleccions municipals del proper mes de maig.

A Santa Cristina d'Aro la llista popular la liderarà Jonathan Muela, un jove de 26 anys, estudiant de dret i tècnic superario en projectes d'edificació i obra civil. És membre de la Junta Provincial del PP i va ser número tres de la llista popular a les passades eleccions autonòmiques del 21D.

El PP té actualment un regidor al consistori cristinenc, Sebastián Mateo; i fa dues legislatures va tenir un paper important a l'equip de govern del llavors alcalde convergent Josep Llensa.

A La Bisbal, després de perdre la representació el 2015, el partit es renova i substituirà Andrés Cano. El nou cap de llista és Jacobo García-Nieto. Un advocat de 66 anys vinculat al partit des de fa més d'una dècada.

A Calonge i Sant Antoni el partit estava obligat a canviar de cap de llista, després que el regidor Joan Pons estripés el carnet del partit per la repressió de l'1-O. El partit aposta per Alberto Mas. El partit intentarà mantenir la representació del 2015 amb la qual va aconeguir inclós entrar a l'equip de Govern quadripartit liderat pel convergent Jordi Soler.

A Torroella de Montgrí i l'Estartit, Andrés Navarrete, intentarà recuperar la representació que el partit va perdre el 2015. A l'anterior legislatura 11-15 Navarrete va ser membre del Govern com a tercer tinent d'alcalde. El candidat popular va criticar la direcció el 2015 a la que va acusar de no haver-li donat prou suport.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política