Miquel Àngel Chamorro renuncia com a regidor i es dóna de baixa del PSC

Miquel Àngel Chamorro renuncia com a regidor i es dóna de baixa del PSC
El regidor d'Ensenyament i Seguretat Ciutadana de Castell-Platja d'Aro Miquel Àngel Chamorro renunciarà al proper plenari municipal al seu càrrec. L'avui 4t tinent d'alcalde del municipi ha decidit renunciar a la regidoria pel seu rebuig i descontentament a la proposta del portaveu del PSC Maurici Jiménez de fer un pas al costat a les properes eleccions municipals in endarrerir tres llocs la seva posició a la llista per donar pas a d'altres companys de la candidatura. Així ho explica el portaveu socialista i primer tinent d'alcalde de Castell-Platja d'Aro Maurici Jiménez a través del seu facebook.

Segons Jiménez Chamorro no està d'acord en aquesta proposta i això sumat a la seva situació personal l'ha portat a presentar la seva renúncia com a regidor però també donar-se de baixa a la militància del PSC tal i com ho va transmetre al Grup Municipal Socialista.

L'Agrupació Local lamenta la seva decisió però la respecta i li agraeixen la feina feta al capdavant d'Ensenyament i Seguretat Ciutadana a Castell-Platja d'Aro. 

Nascut a Sevilla el1950. Miquel Àngel Chamorro està jubilat després d'exercir durant 40 anys com a mestre, 34 a Primària i sis a l’ESO. Va ser durant 29 anys mestre a Castell-Platja d’Aro. Políticament ha estat regidor a Cassà de la Selva i Conseller Comarcal del Gironès a més de regidor a Castell-Platja d'Aro (2015-2019).

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política