L'ENTREVISTA Santa Cristina d'Aro es suma al moviment Primàries Catalunya

Intervenen: Quim Arnau, membre del secretariat nacional de l'ANC / Antònia Codina, coordinadora de l'assemblea territorial de Santa Cristina

Santa Cristina d'Aro és el primer municipi del Baix Empordà que s'uneix al moviment Primàries Catalunya que vol garantir una llista independentista guanyadora a les eleccions municipals que preservi o recuperi els governs independentistes al món local.

Es tracta d'un procés nascut arran de l'empoderament de la ciutadania que amb la independència com a objectiu treballa per crear una llista transversal, on també hi tenen cabuda els partits independentistes, per mitjà d'un procés obert a tothom i decidit des de la base. La intenció és teixir una candidatura prou àmplia com per aconseguir ser la llista més votada. 

El moviment s'està gestant en municipis clau com Santa Cristina d'Aro, on els impulsors del moviment Primàries Santa Cristina consideren que no està garantit que l'alcaldia caigui en mans de forces independentistes. 

Actualment s'està promovent el projecte perquè tothom qui vulgui es pugui inscriure al procés de primàries. A Santa Cristina, només un partit, Junts per Santa Cristina, hi ha donat suport. El termini per presentar candidatura es tancarà a finals de novembre i les primàries es celebraran el 15 de desembre. 
Més articles de L'Entrevista