Dolors Bassa sortirà en llibertat amb càrrecs

Dolors Bassa sortirà en llibertat amb càrrecs

El Jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ha decretat la llibertat amb càrrecs per tots els consellers i conselleres cessats pel Govern Espanyol i empresonats, excepte Oriol Junqueras. i Quim Forn

Segons publiquen diversos mitjans com l'Ara, el Nacional o La Vanguardia citant fonts del TS, la Torroellenca Dolors Bassa i Meritxell Borràs sortiran de la presó d'Alcalá Meco i Raül Romeva, Carles Mundó, Jordi Turull i Josep Rull, de la d'EstremEra després de pagar una fiança de 100.000 euros cada un. El magistrat tampoc deixarà en llibertat els presidents d'Òmnium i l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, que com Junqueras i Forn seguiran empresonats perquè aprecia risc de reiteració delictiva.

Els consellers i conselleres que sortiran en llibertat a més de pagar una fiança de 100.000 euros hauran d'entregar el passaport i comparèixer setmanalment davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Els consellers i conselleres cessats pel Govern Espanyol són a la presó des del dia 2 de novembre acusats de sedició, rebel·lió i malversació de fons públics. Els dos líders de les associacions independentistes són a la presó des del 16 d'octubre acusats de sedició i rebel·lió.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política