Lloll Bertran i Andreu Buenafuente a l'obertura del SINGLOT Festival

Avui hem assistit en directe amb el programa Horari d'Estiu a la inauguració del SINGLOT Festival. És una proposta artística que va néixer el 2015 ideada pel seu director, Andreu Buenafuente, amb l’objectiu d’unir a espectadors i professionals de les arts escèniques al voltant de la comèdia com mai abans s’havia fet.

En la inauguració del festival s'ha fet entrega del Singlot d'Honor, un premi que en aquesta edició ha anat a parar a les mans de Lloll Bertran.

El SINGLOT un any més es vol posicionar com la trobada de la comèdia programant una mostra del millor talent nacional de l’humor i la comèdia i ajudar a l’impuls de nous projectes de companyies emergents i consolidades durant tres dies arran de mar.

En aquesta quarta edició, que tindrà lloc els propers 5, 6 i 7 de juliol, SINGLOT Festival pretén consolidar la seva estructura basada en una bona programació per al públic en general, activitats professionals de les arts escèniques que el caracteritzen, el SINGLOT PRO. Més articles de Horari d estiu