L'ENTREVISTA: Els millors ballarins de swing del món es reuniran a Palafrugell

La música swing i un dels seus balls, el Lindy Hop, característics dels anys 30 als Estats Units, segueix de moda. Entre Llafranc i Palafrugell, té lloc el festival internacional de swing i lindy hop més important d’Espanya i un dels referents a Europa. La propera edició tindrà lloc del 6 al 9 de setembre 2018 i rep el suport de l'Ajuntament de Palafrugell, la Diputació de Girona i Cervesa La Brava, entre d’altres. L’esdeveniment acull a més de 600 participants d’arreu del món, el 60% dels quals vénen de fora l’Estat espanyol.

El format del festival és un summer camp, on s’allotja als balladors que conviuen durant 4 dies a Llafranc, reben classes amb reconeguts professors de Lindy Hop i Solo Jazz de l’escena internacional i ballen al ritme de bandes de músics de primera línea. Les festes de la nit són obertes al públic general, no només a la gent que balla. Enguany seran a l’espai Els Ametllers de Palafrugell. Swing Shouters des de França i Professor Cunningham & His Old School des d’Estats Units seran les bandes d’aquest 5è aniversari.

També hi haurà competicions i exhibicions de Lindy Hop i Solo Jazz, es podran visitar els stands de reconegudes marques de la moda vintage com SusiSweetDress, Slide & Swing o Savoy Cats i fer un mos a la Crêperie de Mariöne.Més articles de L'Entrevista