La Rua de l'Amistat de Santa Cristina posa fi al Carnaval

Data: 12/02/2018

Les bones amistats no entenen de competitivitat ni disputes. És per això que Santa Cristina d'Aro cada any tanca el cap de setmana de Carnaval amb la Rua de l'Amistat, un fi de festa sense premis més enllà de la diversió que la caracteritza. 

A la Rua del Carnaval de l'Amistat, que enguany arribava a la seva 37a edició, hi van desfilar una seixantena de colles, entre les que hi van tenir un paper central les cristinenques. Als Carnestoltes d'aquest 2018, els Ki'ls va parir amb el tema "Candy Cracks", s'hi van sumar els habituals Merlots amb "Hominem Serpents", els Blaus amb "Xou Blaus 54 2.0", les Castanyes Voladores amb "Hi ha qui caça papallones, qui caça fantasmes i nosaltres cacem castanyes", els Caganers Alegres amb "El rodeo d'en Toles... Pistoles!" i els Dakidallà amb "Bogeria Azteca".

El Carnaval de l'Amistat s'ha convertit en un clàssic per gairebé totes les colles de la Vall d'Aro, que amb la rua de Santa Cristina culminen el triplet començat a Sant Feliu i seguit a Platja d'Aro. 

A totes les colles de la zona se n'hi van sumar també d'altres poblacions gironines, com Palamós, Calonge, Palafrugell, Llagostera, Olot o Sant Joan les Fonts, totes elles diposades a retre homentage a l'amistat.