Palamós: Nimfes i Braves

Data: 12/02/2018

La grandiosa rua de carrosses i comparses de Palamós es va celebrar dissabte amb un gran èxit de participació tan pel que fa les colles que hi desfilaven, una cinquantena, com pel públic que cada any s'aplega a l'avinguda onze de setembre per veure el gran espectacle d'hivern de Palamós.

Les Braves que cada any esgarrapen algun premi es van emportar el primer de la categoria de vestuari per aquest vestit de caputxeta transformable en llop`. En segon lloc hi va quedar la colla les Mil i Una que van reproduir la Revolució Francesa. El tercer premi va caure en mans de les Xufles que amb la seva elegància vestien la mort.

En la categoria de coreografia les grans guanyadores van ser les Nimfes amb aquest ball cubà. La plata va ser per les Incombustibles, la colla pregonera d'aquest carnaval que van escollir aquesta disfressa de grum d'hotel. El tercer premi per les Arreplegades amb aquestes ballarines punk.

També es van repartir premi per les colles que participaven amb plataforma. La guanyadora va ser la colla Xulivert amb aquestes originals màquines d'escriure. Els Pipots amb el Sombrerereo loco es van emportar el segon premi i el tercer va ser per les Il·legals que amb llum led incorporada ens convidaven a anar de festa major.

Finalment el primer premi de carrosses va ser per aquesta de la colla Quin Sidral.