El Palamós sap patir davant el Can Vidalet i consolida la tercera posició

Palamós

Data: 11/03/2019

INTERVÉ: Javi Salamero, entrenador del Palamós CF

El Palamós consolida la tercera plaça del Grup 1 de 1a Catalana. Després d'una victòria soferta a casa contra el Can Vidalet per 2-0, els de Javi Salamero queden a nou punts de l'ascens, marcat pel Vilassar, i a cinc del quart, el Lloret.

No ho van tenir fàcil els locals. Durant la primera meitat van ser els d'Esplugues de Llobregat els qui van gaudir de més i millors ocasions de gol. El Degà va tenir en el seu meta, Quinti, un candau que va assegurar la porteria

El Palamós sabia que si aguantava podria acabar imposant el seu futbol pel desgast del rival. Només tornar del descans va disposar de les seves millors oportunitats i, en un còrner, el capità David Cano va avançar els seus de rematada de cap. Durant el que restava de partit els baixempordanesos van aguantar bé, comptant encara amb les aturades d'Albert Quintanas, fins que al 87' Joel Salas va culminar una contra i va sentenciar.

Si bé és cert que el Palamós no aconsegueix retallar distàncies a Girona B i Vilassar, a deu i nou punts respectivament, està aconseguint mantenir la tensió competitiva: en els darrers set partits ha sumat quatre victòries i tres empats