Quim Torra: "Davant de quin Pedro Sánchez ens trobarem dilluns?"

Segona visita de Quim Torra al Baix Empordà com a President de la Generalitat de Catalunya. Aquest dissabte Torra ha estat a Sant Feliu de Guíxols on ha fet una ofrena floral a la tomba del president Josep Irla després de ser rebut a l'Ajuntament ganxó per les principals autoritats locals. 

En la seva visita el President de la Generalitat ha aprofitat per parlar sobretot de com aborda la trobada amb el president espanyol Pedro Sánchez el dilluns a la Moncloa. Tot això després que el govern estatal hagi decidit impugnar la moció de ratificació del 9N aprovada per Junts per Catalunya, Esquerra i la CUP. 

Acompanyat de la seva dona, Carola Miró, i de l'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, Quim Torra desitjava personalment fer l'ofrena floral a la tomba d'Irla perquè confessa tenir-lo entre els seus personatges predilectes de la història de Catalunya i considerava necessari reivindicar la seva figura.

L'estada del president a la comarca del Baix Empordà aquest dissabte ha estat completa: a l'agenda també hi havia lloc per anar a la Fundació Josep Pla de Palafrugell i a la Cantada d'Havaneres de Calella

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política